Проект: SWIM

Подкаст SWIM – Плувай без страх
19.10.2023 г.
В увлекателен епизод на SWIM Without Fear подкаста слушателите са поканени да се отправят на пътешествие, което засяга дълбоко както родители, така и треньори. Този подкаст #SWIM изследва предизвикателствата пред преодоляването на хидрофобията при малки деца. Хидрофобията, или страхът от вода, може да бъде сериозно препятствие за малките деца и техните семейства.
Водещите предоставят практични стратегии, експертни виждания и полезни истории, за да насочат родителите. Без значение дали става въпрос за помагане на детето да придобие увереност във водата или разбиране на нюансите на водната среда, този подкаст предоставя ценни инструменти и съвети.

"Мнозина родители са осъзнали неспокойството на своето дете около водата. Нашата цел с подкаста е да вдъхновим семействата, като споделяме нови подходи и успешни методи за преодоляване на хидрофобията," споделя Петър, водещ на подкаста.

Чрез истински истории и експертни гледни точки, епизодът изследва пътя към изграждане на позитивна връзка между децата и водата. Слушателите се приканват да изслушат подкаста и да придобият ценни насоки, които могат да превърнат младите почитатели на водата в уверени плувци.

SWIM Without Fear подкастът е достъпен за слушане на различни платформи. За повече информация и за достъп до епизода на подкаста, посетете:


#SWIM! – Swim Without Fear е инициатива, съфинансирана от програмата Еразъм+, с цел анализиране на връзката между спорта и преодоляването на хидрофобията на ранна възраст по иновативен и различен начин. Това включва създаването на наръчник с добри практики, полезен както за родителите, така и за организациите в областта на плуването.