Клубове

Къща за книги и приключения
спорт: Туризъм
Град: София
Квартал: Център
Адрес: ул.Любен Каравелов
0888139435
Описание
"Къща за книги и приключения" организира приключения и обучителни курсове извън града, сред природата. Ние предлагаме спускане с надуваеми лодки в бърза вода /рафтинг/, спускане с каяци в бърза вода, детски приключенски лагери, преходи с колело в планината, преходи с туристически каяци в язовири и море, обучителни курсове за каяк в бързи води и уиндсърфинг, обучителни курсове по ски и ски преходи в планината, семейни приключения, приключения за сплотяване на екипи. Безопасността и сигурността ви са гарантирани, а приключението незабравимо! Изборът е ваш, а ние предлагаме програми за приятелски компании и хора търсещи компания, за професионалисти, фирмени програми и семейни приключения, за деца и ученици, месечни спортни изяви. Изготвянето на програмите зависи от броят на участниците, сезона,
климатичните условия и времевият ресурс.
Кратко представяне
"Къща за книги и приключения" е създадена на 10 февруари 2004 г. със статут на фондация. За неин председател е избран Васил Флоров. Основна цел на фондацията е популяризирането на екстремни спортове: рафтинг, спускане с каяци в бързи води, планинско колоездене, ски алпинизъм, уиндсърфинг, трекинг в планината, воден туризъм.
Възрастови групи
При нас са добре дошли хора, търсещи приключения и обичащи спорта от всички възрастови групи.
База
"Къща за книги и приключения" няма точен адрес или база. Наши любими места в България са Кресненското дефиле, язовир Копринка, язовир Беглик, вр.Мальовица, както и всички планини, селца, поляни, където душата на човек се отпуска и се наслаждава на спокойствието и природата.
Треньори
В екипът на "Къща за книги и приключения" работят: планински водачи и спасители; инструктори по ски, планинско колоездене, рафтинг, спускане с каяци, сърф.