Проект Младежко доброволчество в спорта

АРБС на Форум КЛЮЧ
15.03.2014 г.
На 15.03.2014г. „Асоциация за развитие на българския спорт” представи дейностите и текущите си проекти пред повече от 300 младежи на Форум “КЛЮЧ”. „По време на мероприятието имахме възможност да разговаряме и представим каузите си пред множество мотивирани млади хора и вярваме, че за да запалиш искрата на промяната – трябва ти да показваш, че променяш” сподели Деляна Мартинова – счетоводител и доброволец в АРБС.
Един от основните акценти, с които АРБС запозна младежите бе проект „Младежко доброволчество в спорта”, финансиран от Европейската комисия и предстоящото дискусионно обучение през месец април, за което могат да кандидатсват до 24 март 2014.

Форум “КЛЮЧ”, който в събота събра на едно място десетки активни млади хора, представители на неправителствения сектор и ентусиасти, дошли да чуят идеи как да направят света едно по-добро място.

Деветима лектори се изправиха пред множеството, изпълнило Модерен театър в София - всеки със свое послание и примери за това как да постигаш целите си и как те могат да бъдат в полза на обществото. Форумът беше организиран от "42 тренинг" и фондациите "42" и "СМАРТ", а входът беше свободен.