Move Week 2014

Танцов маратон за цялото семейство - Wake your body
11.10.2014 г.
Move week 2014 - Европейска седмица на спорта и физическата активност ще се проведе в гр. София за трети пореден път, като с всяка изминала година интереса към кампанията и партньорите, които се включват в нея се разширява. През 2014 година, събитията които сме предвидили излизат и извън рамките на седемте дни, в които кампанията се провежда в цяла Европа.
На 11 октомври, събота, ще се проведе едно прекрасно, активно, семейно приключение - танцов маратон за цялото семейство - Wake your body. От 12.00 до 14.00 часа ви очакваме в парка Заимов, като в програмата са включени различни стилове танци от хип-хоп и брейк до латино, зумба и суинг. На финала ще предзивикаме участницте на импровизран дансинг в истинска танцувална битка. Наши учители ще са най-добрите инструктори в цяла България - екипът на танцово училище Dance Station.

Събитието е организирано от Radio Family и Coca-ColaПрограмата за всички мероприятия на територията на гр. София можете да откриете тук: http://www.bulsport.bg/i.php/moveweek2014/view.html?nid=9474