Проект S.M.I.L.E.

Пътешествието на #SMILE в подкаст
19.10.2023 г.
Добре дошли в #SMILE Подкаст: вдъхновение чрез спорт и включване
Добре дошли в SMILE подкаста, където Спорт, Мотивация, Включване, Лидерство и Ангажираност се съчетават, за да създадат трансформационно преживяване. Развълнувани сме да ви отведем на вдъхновяващо пътуване в сърцето на инициативата #SMILE.
SMILE означава Спорт, Мотивация, Включване, Лидерство и Ангажираност - революционна инициатива, съ-финансирана от програмата Еразъм+ на Европейския съюз. Присъединете се към нас, докато се впускаме в мисията на SMILE, изследвайки мощната връзка между спорта и включването по иновативен начин.

Някога ли сте се питали защо международното участие в спорта има толкова голямо значение, особено за лица с интелектуални затруднения? Отговорът се крие в дълбокият ефект на спорта. Спортът включва амбиция, емоция и вдъхновение. Когато лицата с интелектуални затруднения имат възможността да участват в спортни мероприятия на международно ниво, животите им се трансформират. Разрушават се бариери, отхвърлят се стереотипи и се създава чувство за принадлежност, което превишава рамките на игрището.

В този подкаст, ще ви преведем през различните аспекти на #SMILE - от национални спортни тренировки до международни събития, създаването на практическо ръководство, кампании за осъзнаване и съхраняване на трайното наследство на SMILE чрез нашето приложение за разширена реалност.
Присъединете се към нас, докато отпразнуваме силата на спорта, мотивацията и включването, оставяйки трайна разлика чрез усмивка. Следете и се вдъхновявайте от невероятните истории за устойчивост, постижения и овластяване, представени от SMILE.

Научете повече в SMILE Подкаст: вдъхновение чрез спорт и включване: