Проект S.M.I.L.E.

#SMILE на фестивал „Щастливи за ръка“
07.10.2023 г.
На 7 октомври 2023, в Пловдив се проведе фестивалът "Щастливи за ръка", който събра на Гребната база хора с увреждания, техни близки и съпричастни към техните проблеми, а част от отбора на #SMILE имаше новата възможност да покаже своите спортни умения и способности. Сдружение "Паралелен свят" организира събитието за седма година, в рамките на което участниците се включват в различни спортни дейности като пикълбол, волейбол, хокей на трева, бадминтон, капоейра, бокс, баскетбол, зумба и катерене по стена.
Организаторката на събитието, Тина Димитрова, изрази своята подкрепа към специалните хора и желанието им да бъдат приети от обществото. В био градинката до Младежкия център се проведе събитие, където гостите могат да си направят значки по собствен дизайн или да изберат снимки на български шевици.

Бившата баскетболистка Тина Димитрова приветства и подкрепя каузата на сдружение "Паралелен свят", което се грижи за деца със специални нужди и помага за тяхната интеграция в обществото. Тя призовава хората да приемат тези деца и да не изпитват съжаление, тъй като това е последното нещо, от което те имат нужда.