Новини

ДОБАВЕНА РЕАЛНОСТ ЗА ДЕНЯ НА ЕВРОПА
20.04.2023 г.
Денят на Европа, който се отбелязва всяка година на 9 май, е посветен на мира и единството в Европа. На тази дата се отбелязва годишнина от историческата „Декларация на Шуман“ от 1950 г., в която се излагат идеите за нова форма на политическо сътрудничество в Европа, която да направи войната между европейските нации немислима. Предложението на Шуман се счита за началото на днешния Европейски съюз.
С удоволствие ви каним да изпробвате приложението за добавена реалност на АРБС, посветено на Деня на Европа! На 9 май всяка година отбелязваме мира и единството на нашия разнообразен континент.

Присъединете се към едно изпълнено със забавления преживяване и се насладете на анимацията на Европейския съюз във вашата среда. Направете си снимка с добавената реалност, за да запечатате спомените си от този вълнуващ ден.

Насладете се на приложението с приятелите и семейството си и се пригответе да се потопите в това невероятно преживяване!

Радваме се, че имаме възможността да ви представим един нов и иновативен начин да научите повече за Европейския съюз! С нашето приложение с добавена реалност ще можете да изследвате и разберете ЕС както никога досега.

Чрез това приложение ще можете да се запознаете с многообразието на Европейския съюз, да се вдъхновите и да допринесете за една уникална и обединена Европа.

Благодарение на най-новите технологии, нашето приложение за добавена реалност ще ви позволи да визуализирате и да разберете сложните идеи по забавен и ангажиращ начин. Ще имате възможност да чуете химна и да разгледате знамето на ЕС, неговите символи и значение.

Така че, защо да чакате? Изтеглете приложението и се присъединете към нас, за да изследваме ЕС по съвсем нов начин. Нека заедно опознаем богатата палитра от европейски култури и значението на единството и сътрудничеството за оформянето на нашето бъдеще.

Добре дошли в света на добавената реалност и Европейския съюз!

Нека празнуваме Европейския съюз и неговите ценности всеки ден!

За да стартирате приключението с нашата добавена реалност, отворете приложението и натиснете бутона за старт (от лявата страна, в долната част на екрана).

Изтеглете приложението, като използвате линковете или QR кодовете по-долу:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Bulsport.EuropeDay
IOS: https://apps.apple.com/app/id6446825850