Новини

АРБС взе участие във Фестивал на здравето 2016
13.06.2016 г.
Цветно и забавно протече Фестивалът на здравето, който се проведе през почивните дни (11 и 12 юни 2016) в Южния парк в столицата. На него хиляди посетители можеха да разгледат множество продукти, свързани с балансирания начин на живот и да чуят лекции на специалисти в областта на здравето и спорта.
Асоциация за развитие на българския спорт проведе безплатни детски тренировки по лека атлетика и голф, както и проведе информационна кампания за запознаване с платформата "Спорт близо до теб", в която са включени вече над 250 спортни клуба.

Събитието “Фестивал на Здравето” бе организирано от фондация в обществена полза „Здраве за моята майка“ и проекта Здравей - www.zdravei.org

„Фестивал на Здравето“ даде възможност на посетителите да разгледат множество проекти и фирми, свързани с балансирания начин на живот, да опитат различни здравословни неща за хапване, да участват в множество игри, уъркшопи, спортни занимания, да чуят лекции на най-добрите специалисти в областта на здравето и спорта и да се насладят на танци, музика и пиеси подготвени от децата и техните ръководители, както и от възрастните.

Снимки от събитието: http://www.bulsport.bg/i.php/gallery_view.html?idid=11032