Новини

Спорт и здраве – две теми в едно събитие
03.05.2016 г.
От 13 до 15 октомври предстои провеждането на второто издание на Изложението за спорт и здравословен начин на живот на Виа Експо. Събитието отново ще покаже тясната връзка между спорта и здравето и ще предостави възможност за изява на българските и международни компании да представят своите продукти и услуги.




  • Sofia Sport & Healthy Life 2016
  • Организатор: Виа Експо
  • Партньор на събитието: Асоциация за развитие на българския спорт

Сред изложителите ще бъдат фирми, производители и дистрибутори на хранителни добавки, витамини и минерални добавки, натурални, био храни и напитки до спортно оборудване и екипировка, както и услуги, свързани с различни спортни дейности. От друга страна Sofia Sport & Healthy Life ще привлече посетители с бизнес интерес: търговци, представители на търговски вериги, спортни федерации и дружества, собственици на фитнес и SPA центрове, хотели, козметични салони, ресторанти, биомагазини, дрогерии, аптеки др., както и крайни клиенти.


Основната цел на инициативата е да насърчи необходимостта от спорт и да предложи различни начини за подобряване на общото здравословно състояние на хората, като провокира промяна на техните ежедневни навици. Отново планираме да има семинари, както и спортни демонстрации. През 2015 г. имаше демонстрации на йога, канго джъмпс, фехтовка, лечебно изправителна гимнастика, художествена гимнастика и др. Подкрепиха ни и се включиха Евгени Иванов, Симона Пейчева и Тереза Маринова.


За повече информация: http://viaexpo.com/bg/pages/sofia-sport-healthy-life