Новини

Участвай в детски спортен празник - Движи се, забавлявай се!
29.11.2015 г.
Заяви участие в детски спортен празник “Движи се, забавлявай се!”, който ще се проведе на 5 декември 2015 – 12:00ч – 16:00ч, Национална спортна академия „Васил Левски” – закрита лекоатлетическа зала.
На тази дата през 1975 г в София е открит голям комплекс студентски общежития, известен като Студентския град... Да, точно там ще бъдем и ние!
Отново на тази дата, през 1901 г. е роден Уолт Дисни, един от хората, които ни вдъхновяват да мечтаем и да не спираме никога да запалваме околните с магията на позитивното... А какво е спорта, ако не позитивна емоция!
И може би най-вече, за да отбележим заедно на 5 декември 2015, международния ден на доброволеца, като организираме само с доброволци детски спортен празник и да запалим любовта към спорта у децата!

Очакваме всички деца на възраст 5 – 12 години, които имат желание да се включат в този забавен ден от 12:00ч в лекоатлетическа писта на Национална спортна академия „Васил Левски”. Приготвили сме ви забавни занимания по програмата „Детска атлетика”, детската програма по голф и мини тенис.

Заявки за участие:
До 29 ноември 2015 година изпратете на info@bulsport.bg три имена, дата на раждане, телефон за контакт и желан спорт – лека атлетика, голф или мини тенис.

Допълнителна информация:
  • Събитието е напълно безплатно за всички участващи;
  • Всички деца трябва да бъдат с удобно, спортно облекло;
  • Организаторите са предвидили грамоти за участие за всички деца.

Събитието се провежда съвместно с Катедра "Лека атлетика" и Студентски съвет към НСА "Васил Левски", спортна школа "Дарко тийм".