Darko Team

Спорт: Лека атлетика
Град: София
Квартал: Център
Адрес: Национален стадион „Васил Левски“
Телефон: 0898 46 20 01
Уебсайт: www.darkoteam.com

Член на АРБС

Описание:
Darko Team е спортна школа специализирана в обучението по лека атлетика. При нас се подготвят хора от всички възрастови групи. Ние имаме отбори за деца и предлагаме индивидуални тренировки за възрастни.

Нашият екип е изграден от опитни специалисти и млади, амбициозни треньори завършили Национална спортна академия.

Заниманията за деца в Darko Team се водят по утвърдени програми на международната федерация по лека атлетика. При изпълнението на упражненията в тренировките се използват адаптирани към възрастта на всяко дете лекоатлетически уреди. Нашата методика е основана на принципа „тренировка чрез забавление”.

В подготовката прилагаме подвижни игри развиващи в децата не само физически и тактически качества, а и социална отговорност. За нас в важно индивидуално отношение и подхода към всяко дете.

В Darko Team всеки може да намери своето място в спорта. Ние водим индивидуални и групови занимания за възрастни. Нашите специалисти ще ви помогнат да реализирате личните си спортни амбиции. Независимо дали искате да станете професионален атлет, имате нужда да регулирате вашето тегло или просто търсите добра компания, за да спортувате и да подържате добър тонус. Ние можем да ви помогнем.

Бъди част от отбора. Ела на тренировка.