Клубове

АВС ФАЙТ КЛУБ
спорт: Кик бокс
Град: София
Квартал: Център
Адрес: Национален стадион Васил Левски. сектор Б, зала 4 Б
0879636314
Описание
Създаването на АВС клуб започва реално доста отдавна. Като идея на Красимир Гергинов. Привлечен от магията на бойните изкуства, с които се занимава, стремейки се да извлече най.-ценното от заниманията и посвещавайки му изцяло свободното си време. Докато постепенно започва да се занимава професионално с бойни изкуства. Междувременно се занимава с карате-до, киокошин-карате, тай чи чуан, у-шу, бокс и кик.-бокс. И макар да постига най-големи успехи в таекуон-до, желанието му по отношение на клуба е да обединява различни бойни изкуства.

Идеята се осъществява в началото на деветдесетте години в спортната зала на ВИАС. Тогава той привлича треньорите Палми Ранчев и Костадин Петков. Тогава за първи път в една зала се подготвят състезатели по таекуон-до, кик-бокс и бокс. Не след дълго клубът става организатор на първите големи вечери с участието на таекундисти, кик-боксьори и боксьори. Повечето от тях са на професионално ниво. И състезателите получават съответното заплащане за успехите и усилията си. Тогава в залата на АВС се подготвят известните състезатели по професионален бокс: Костадин Семерджиев, Радослав Гайдев, Красимир Инински, и доста други. Все още се помнят успехите на двукратния европейски шамион Емил Тонев, на четрикрактния шапион на страната и балкански шампион Александър Берчев и мнозина други.
Кратко представяне
В клуб АВС вече се е създала традиция в използването на най-доброто от различните бойни изкуства. Затова състезатели, които с успех участват в състезания по таекуон-до / основният спорт на клуба, с най-големи международни успехи/ се състезават успешно и в състезания по кик-бокс и бокс. Ще споменем Световните и Европейски шампионки Амалия Колева, Недялка Бачева, Албена Малчева, Анелия Милкова, Европейския шампион и носител на медали от Световни първенства Дюк Нуамеруе и мнозина други.


Възрастови групи
деца, юношии девойки, мъже и жени
График за тренировки
ПОНЕДЕЛНИК 19.30 - 21.00ч.

СРЯДА 19.30 - 21.00ч.

СЪБОТА 14.00 - 15.30ч.

НЕДЕЛЯ 14.00 - 15.30Ч.

ВТОРНИК 08.00 - 09.30ч.

ПЕТЪК 08.00 - 09.30ч.
Такса тренировка
8-125lv.
База
Национален стадион Васил Левски. сектор Б, зала 4 Б
Треньори
Палми Ранчев тел.0898582644

Красимир Гергинов тел. 0879636314