Клубове

Снукър и билярд център
спорт: Снукър
Град: София
Квартал: Център
Адрес: бул. Сливница 186
0899100064
Описание
Снукър и Билярд Център отвори врати на 30.04.2010г в град София, бул Сливница №186. На площ от близо 750м2 са разположени 4 снукър и 7 билярдни маси, 2 джаги и 3 дартса. Заведението разполага с добре зареден бар и много седящи места. Разделено е на 2 части, като долната част е изцяло за любителите на снукъра и билярда, а пък на 2-рото ниво се намира кафе частта, както и джагите и дартсовете.

Dinamic 2 и Riley са марките, на които залагаме в избора си на билярдни и снукър маси. Клубните щеки също са от най-високо ниво, а топките за игра са изцялоAramith.

Добре оформения интериор на заведението, барът с богат избор на напитки и възможността да се гледат всякакви спортни събития в клуба, допълват приятната атмосфера за игра. Клубът разполага също така с климатизация, възможност за плащане с дебитни и кредитни карти, както и Wireless internet за нуждите на нашите клиенти. Снукър и Билярд Център предлага на своите клиенти възможност за организиране на частни партита, „team building“, вътрешнофирмени турнири, както и абонаментни планове за желаещите!

За състезателите на Снукър и Билярд Център, както и за редовните си клиенти, клубът предлага членски карти с отстъпка в играта, при минимален годишен членски внос!

Такса тренировка
15лв. на час
Треньори
Братислав Кръстев
Емилиян Арабаджиев