Клубове

Централен Полицейски Карате Джу Джицу Клуб - Дианабад
спорт: Карате
Член на АРБС
Град: София
Квартал: Дианабад
Адрес: ул. „св. Пимен Зографски“ 59
Описание
Тренировките по Карате са с акцент върху реалната самозащита, но за желаещите да се занимават със спорт има отделна група със спортна насоченост. Работи се по официалната Кю-Дан система на българската Карате федерация, като на желаещите да израстват в Бойното изкуство се организират изпити, семинари и спортни лагери няколко пъти в годината.
Чудесна възможност за тренировки на Родители и Деца по едно и също време.
Тренировките са подходящи за жени.
Тренировките са подходящи за напреднали и за начинаещи.
Кратко представяне
Централен Полицейски Карате и Джу Джицу клуб е създаден през 1991 година година от полицейски инструктори. От самото си създаване клубът печели всички шампионски титли в състезанията по карате.
Клубът е отворен за всички желаещи да тренират!
Клубът членува в лицензираните от Министерството на Младежта и Спорта организации, като Българска национална федерация Карате до, Българска Джу Джицу федерация и Спортна Асоциация на МВР, а чрез тях и в Ju Jitsu International Federation и World Karate Federation, които са част от медународното олимпийско движение.

Възрастови групи
Деца над 5 години
График за тренировки
Деца:
Понеделник и Сряда от 19.30 до 20.30
Неделя: 17.30 до 18.30

Възрастни и състезатели:
Понеделник и Сряда: 19.30 до 21.30
Неделя: 17.30 до 20.00
База
Национален Спортен център - Дианабад
Треньори
шихан Тони Петров
сенсей Явор Донков
семпай Тихомир Петков
Допълнително инфо
Централен Полицейски Карате и Джу-Джицу клуб – Дианабад отваря врати през септември 2009 година, продължавайки дейността на закритата година по-рано школа на клуба в УНСС (ЦПКК-Бонсист). Тренировките на основната група се водят от шихан Тони Петров (VII дан Джу Джицу, IV дан Шотокан Карате) и сенсей Явор Донков (III дан Джу Джицу, II дан Шотокан Карате) по утвърдената методика на клуба. Първата група ученици се състои предимно от възпитаници на ЦПКК-Бонсист, които формират ядрото на новата зала. Групата бързо се разраства, а трениращите успешно защитават високи степени по Шотокан Карате и Джу-Джицу. Възпитаници на залата в Дианабад са носители на множество отличия от национални и международни първенства по Карате, Джу-Джицу и Полицейска лична защита.

В залата ни в Дианабад можете да тренирате Шотокан Карате, Джу Джицу и Самозащита. На трениращите, които имат желание да се занимават със състезателна дейност се осигуряват допълнителни тренировки със спортна насоченост. При достигане на определено ниво на спортно майсторство трениращите се допускат за участие във всички състезания от календарите на Българска федерация по Карате и Българска Джу Джицу федерация