Кандидатствай за младежки обмен All thanks to football
16.06.2018 г.
Кога:
20 юли – 27 юли 2018 година
Къде:
Поронин, Полша
Участници:
Португалия, Полша, Литва и България. Общо 40 участници (9 от всяка държава и 1 лидер – без възрастово ограничение), от 18 до 25 години


Цели на проекта:
Проектът цели да насърчи креативността, използвайки спорни инструменти и подобряване на езиковите умения. Благодарение на придобиването на нови умения, знания и квалификации в полето на креативност (чрез работилници, дискусии, презентации и т.н.) ще направил навлизането във живота ни като възрастни по-лесно.
Ще проведем дейности чрез неформалните методи: дискусии, работилници, национални вечери, дейности на открито и др. Ще споделим ефектите на проекта с местните младежи от училището и с гражданите на Поронин.
Дългосрочните ползи от нашия проект са: по-голяма подготвеност на участниците за живота им като възрастни, повишаване да самоувереността, мислене извън кутията, умения за работа в интернационални условия, повишаване на английските езикови умения и накрая развитие на организациите, участващи в този проект (по-добри връзки, нови членове, нови опити и идеи за бъдещи проекти и партньорства).

Донесете свой тоалетни принадлежности, както удобни дрехи и обувки и нещо за студено време и дъжд

Пътни разходи:
Възстановяването се изчислява чрез калкулатора за разстояние на европейската комисия с максимален лимит за възстановяване:
Максимална стойност: 275 евро на човек
При пристигането, всички участници трябва да предоставят всички оригинални билети и бордни карти и да изпратят по пощата оригиналните билети и бордни карти на адреса, който ще бъде предоставен. В рамките на 1 или 2 месеца, в зависимост от това колко бързо ще отнеме този процес, всички участници ще получат възстановяване на заплатените суми.
Настаняването е осигурено, а разходите за път ще бъдат възстановени в рамките на посочената сума.

Кандидатстване:
Изпрати апликационна форма на info@bulsport.bg.
• Срок за кандидатстване: 10/07/2018
• Апликационна форма: https://www.dropbox.com/s/2a0fg7hiy9fgabp/Application_Form.doc?dl=0
• Пълен инфо пакет: https://www.dropbox.com/s/2buspmjge5e0v9s/INFOPACK%20All%20thanks%20to%20football.doc?dl=0

Проектът е съ-финансиран по програма „Еразъм+” на Европейската комисия.