ТЕКУЩИ ПРОЕКТИ

Проект: You And the Mount /YATM/

27.10.2021
В периода 20.10.-27.10.2021 г. се проведе международен младежки обмен You and the Mount в гр. Лозен, София. Събитието събра участници от България, Босна и Херцеговина, Кипър, Словакия, Словения, Румъния и Полша. „You And the Mount /YATM/“ е младежки обмен, чиято цел е да покаже връзката между хората и планината. С проекта насърчихме младите хора да продължат да търсят устойчив туризъм и спорт и им показахме, че неразумното поведение в планината понякога има сериозни последствия.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
30.07.2021
КОГА: 20.10.2021 – 27.10.2021 КЪДЕ: Лозен, България ЗА ПРОЕКТА: You And The Mount (YATM) е младежки обмен, съ-финансиран по програма Еразъм+, който има за цел да покаже връзката между хората и планината. Проектът ще насърчи младите хора да подкрепят устойчивия туризъм и спорта и ще им покаже, че неразумното поведение в планината понякога има сериозни последици.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
26.05.2020
Развитието на туризма и планинските спортове става все по-популярно. Името „You and the Mounth / YATM /“ („Ти и Планината“) беше избрано, защото искаме да покажем съществуващата връзката между хората и планината. С проекта насърчаваме младите хора да продължат да търсят устойчив туризъм и спорт, но въпреки това трябва да разберат, че неразумното поведение в планината понякога води до сериозни последици. Събирайки млади хора, ние се стремим да ги научим на основни умения, които са от съществено значение за практикуването на туризъм и спорт в планината. Те ще усъвършенстват уменията, които ще бъдат полезни не само в планината, но и в ежедневието им. Чрез всички дейности, които сме планирали, те ще бъдат изведени от зона на комфорт, ще трябва да решават случаи, с които е възможно да се сблъскат в планината, но тези умения биха могли да използват и в живота си за напред.
ВИЖ ПОВЕЧЕ