Представители на АРБС взеха участие в Лятна академия по лидерство
28.07.2018 г.
В периода 25-28 юли в 2018 година в „Дома на Европа” в София се проведа шестата „Лятна академия по лидерство”, организирана от Софийски форум за сигурност в партньорство с фондация „Конрад Аденауер”.

Участие в академията взеха младежи на възраст от 18 до 29 години, които имаха възможността да придобият и усвоят практически умения в различни области като – лидерство, стратегически анализи, работа в екип и взимане на решения. Сред тях бяха и представители на Асоциация за развитие на българския спорт Емилия Цанова и Христо Джамбазки.

Лектори на академията бяха доказани специалисти в различни области като лидерство и управление, както и представители на различни министерства и ведомства, сред които Моника Панайотова - Заместник-министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018, г-н Йордан Божилов, председател на Софийски форум за сигурност, г-н Торстен Гайслер, ръководител на Бюрото на Фондация „Конрад Аденауер“ в София, проф. Стефан Хаджитодоров, Център за изследвания по национална сигурност и отбрана и други.