ТЕКУЩИ ПРОЕКТИ

Проект: HAPPY BONES

27.06.2021
На 27 юни 2021, в София се проведе популяризиращо събитие по проект Happy Bones, което имаше за цел да запознае спортни специалисти с възможността да участват в предстоящото обучение за спортни специалисти, което има за цел да ги запознае със специфична методология за работа с лица с остеопороза.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
17.06.2021
- Локация и период: Онлайн в периода 17, 18 и 24 юли (три дни) - Участници: 2 спортни специалисти от всяка държава
ВИЖ ПОВЕЧЕ
11.02.2020
В периода 08 – 11 Февруари 2020 г., в град Яш, Румъния се проведе първа международна среща по проект „Physical activity in women in menopause: a collaborative partnership for active lifestyles for the prevention and treatment of osteoporosis - HAPPY BONES“, който има за цел да създаде тренировъчен протокол и наръчник за използване на спортът и физическата активност като инструмент за рехабилитация и лечение на остеопороза на жени в менопауза. В проекта участват 6 партньорски организации от България, Италия, Испания, Румъния и Турция. В срещата от името на Асоциация за развитие на българският спорт взеха участие Калинка Гударовска и Ивайло Здравков. По време на срещата партньорите съгласуваха работен план на предстоящите дейности, както и планираха в детайли предвидените в проекта събития.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
03.11.2019
- Physical activity in women in menopause: a collaborative partnership for active lifestyles for the prevention and treatment of osteoporosis / HAPPY BONES.
ВИЖ ПОВЕЧЕ