ТЕКУЩИ ПРОЕКТИ

Проект: HEPA SUN

30.05.2022
Софийска Света Митрополия - Кюстендилска духовна околия с подкрепата на Община Кюстендил, Регионално управление на образованието-Кюстендил, Регионална библиотека „Емануил Попдимитров – Кюстендил“, Неделно училище при храм „Рождество Христово“, София, Неделно училище при храм „Св. Мчца Параскева“, София, Асоциация на българите боледуващи от алергични и белодробни заболявания, Асоциацията за развитие на българския спорт (АРБС) и Театрална компания „Празното Пространство“ организираха ПРАЗНИК НА ПРАВОСЛАВНИЯ ДУХ И ТРАДИЦИИ.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
20.03.2022
В периода 18-20 март 2022, в Клисурски манастир „Св. Св. Кирил и Методий“ се проведе представяне на проект HEPA SUN, организирано в партньорство с ръководството на манастира в лицето на Архимандрит отец Антим, в което взеха участие педагози и специалисти, работещи с деца от НСА „Васил Левски“, Неделно училище към храм „Рождество Христово“ жк. Младост 3, Неделно училище към храм „Св.Мчца Параскева“, ул. Г.С. Раковски, холистичен център Каролина, НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, 105 СУ „Атанас Далчев“, БГ и Спорт за всички, Асоциацията на българите боледуващи от астма, алергия и ХОББ (АББА), Независима театрална компания Празното пространство и Асоциация за развитие на българския спорт. По време на събитието бяха представени предстоящите дейности за обучение на педагози, работещи в сферата на предучилищното възпитание и пилотна програма, която ще обхване 100 деца в България и ще ги запознае с положителните аспекти на регуларните спортни дейности, с цел да бъде зародена любов към движението още в съвсем ранна възраст.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
07.01.2021
"Спорт, здраве и забавление за деца в предучилищна възраст" (Sports, health and fUn for preschool childreN/SUN) е проект който има за цел да научи деца и младежи на здравославен начин на живот и да им даде добър, полезен и ползотворен старт в живота. Проектът има за цел да повиши информираността по въпроси, свързани с необходимостта от физическа активност като основа на здравословен начин на живот, промяна на навиците на децата в предучилищна възраст и техните семейства както в градските, така и в извънградските райони.
ВИЖ ПОВЕЧЕ